Arama
Arama Sonuçları
Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi.
Meclis adaylığından çekildi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu'da kesinleşen Belediye meclis listesini paylaştı. İlk yayınlanan liste akabinde yeniden güncellendi.
"Yolun sonu gözüktü"
S.S. MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu burada yaptığı konuşmasında, bu uzun süreçte emek veren herkese teşekkür ederek; "Bütün çabamız Kastamonu'nun güzel bir sanayi sitesine kavuşması. Herkesin de bu yönde çok büyük katkıları var. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yolun sonu göründü. Bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde ilerler" dedi.
“Hiçbir problemim yok”
Kastamonu Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ayırılan Hamdi Öz, “hiçbir sağlık sorunum yok” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Öz’ün görevden ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Sağlık sorunları nedeniyle, görevden affını istedi” ifadelerini kullanmıştı.
“Ayrıldı” dedi
Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz’ün görevden alındığı iddia ediliyordu. Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu Öz için ‘ayrıldı’ dedi.
192 öğrenci afet bilinci eğitimi aldı
Kastamonu İmam Hatipliler Derneği (KİMDER) tarafından düzenlenen ‘50’nci Yıl Mezunlar Buluşması’ ve İçişleri Bakanlığı’nca desteklenen ‘Genç Gönüllüler’ isimli projenin kapanış programı Hüma Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi.
SMMMO yeni adresinde
Hepkebirler Mahallesi, İnönü Caddesi, Akveri Apartmanı’nda uzun yıllar hizmet veren, Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO), Kuzeykent Mahallesi’ndeki yeni yerinde hizmete açıldı.
Tük Halk Müziği konserine yoğun ilgi
Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi ile Kastamonu Kültür ve Sanat Derneği’nin birlikte düzenlediği “Gönülden Dile Türk Halk Müziği Konseri” Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Avukat Sezer, son yolculuğuna uğurlandı
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kastamonu Barosu avukatlarından Mustafa Sezer için Kastamonu Adliyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze töreninin ardından Avukat Mustafa Sezer, Daday’ın Sorgun Köyü Demirci Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Muhtarlar konuştu, Devlet dinledi
Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda Merkez İçe Muhtar Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz da katılım sağladı. Toplantıda muhtarlar köylerindeki sıkıntıları dile getirirken, 3 muhtarımız mahallerinde yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.
Çocuk Bakımevi ilk mezunlarını verdi
Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevinde eğitim gören 13 öğrenci kep attı, karne ve diplomalarını aldı.
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi
Kastamonu TÜRKAV’da bayrak değişimi Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi’nde yapılan törenle Şube Başkanı Hamdi Özden görevini Kamil Çonkor’a devretti.
Kastamonu yeni seslerini arıyor
Kastamonu Sanat Kurulu Başkanlığı tarafından ses yarışması düzenleniyor. Kastamonu Merkez ve 19 ilçeyi kapsayan “Sahne Senin, Mikrofon Senin” yarışması 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü başlayacak.Yarışma Ağustos ayı içerisinde tamamlanacak.
Fideler, minik ellerle dikildi
Kastamonu Belediyesi’nin atalık tohumlardan elde ettiği domates, salatalık ve biber fideleri, Başkan Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun da katıldı programda Belediye Çocuk Bakımevi öğrencilerinin elinden toprakla buluştu.
TÜRKAV'dan fetih programı
Kastamonu'da, İstanbul'un fethinin yıldönümü dualarla kutlandı.
MADO ve Bursa Kebap Evi açıldı
Kastamall, iki önemli işletmeye daha ev sahipliği yapmaya başladı. Türkiye'nin tanınan markalarından MADO ve Bursa Kebap Evi, bugün itibariyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
'En iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacağız'
Hepkebirler Mahallesi’ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Kastamonu Şubesi’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
TUREB’de Fikri Yazan dönemi
Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliği (TUREB), Olağan Genel Kurul kongresi Kurşunlu Han’da gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Süleyman Yücel görevini Fikri Yazan’a devretti. Genel Kurula Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
“Biz güçlü ve büyük bir aileyiz”
Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu üç günlük Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü belediye personeli ile bayramlaştı.
KASMEK iftarda bir araya geldi
Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi’nde görev yapan personel ve KASMEK Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
‘Öz kaynaklarımız mutlaka değerlendirmeye alınmalı’
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Süleyman Yücel, yeni yayımlanan “Sarı Saltuk, Atabeygazi Hüsamettin Çoban ve Kuhistan’ın (Kastamonu) Fethi” adlı kitabıyla ilgili tanıtım toplantısı düzenledi.
Kastamonu Üniversitesi'nde Rötarlı Nevruz Kutlaması
Kastamonu'da Nevruz Bayramı kutlamaları geçtiğimiz hafta yapılması planlanan fakat hava şartları sebebiyle bugüne ertelenen Kastamonu Üniversitesi’nde (KÜ) gerçekleştirildi.
Mektup yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Çanakkale Zaferi’nin 107. yılı etkinlikleri çerçevesinde ‘Şerife Bacı’nın Torunları Çanakkale’yi anlatıyor teması ile Kastamonu Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde tertip edilen resim, şiir ve mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Halk Eğitim'de Akif'in şiirleri seslendirildi
Kastamonu Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Mustafa Kaya Anadolu Lisesi tarafından “Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet” temalı şiir dinletisi programında Mehmet Akif Şiirleri , İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı münasebetiyle coşkuyla dillendirildi.
“Bu yazıya üzüldük”
Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi’nde Muhtar ve Halk Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, İGM Başkanı Güray Parçal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, ilgili kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.
Mehmet Feyzi Efendi'yi binler andı...
Türk İslam Aleminin son dönem alimlerinden Mehmet Feyzi Efendi'nin ölümünün 33. Yılı münasebetiyle Kastamonu Belediye Başkanlığı, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Kutlu Bilgi Araştırma ve Dayanışma Derneğinin katkılarıyla anma töreni Gümüşlüce Mezarlığında gerçekleştirildi.
Mehmet Feyzi Efendi, 33'nci ölüm yıl dönümünde anılacak
Mehmet Feyzi Efendi’nin vefatının 33. Yılı münasebetiyle Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından anma töreni düzenlenecek. TÜRKAV Başkanı Hamdi Özden, yaptığı değerlendirmede; tüm Kastamonuluları programa davet ettiklerini duyurdu.
Gözyaşları içinde ebediyete uğurlandı
Yaklaşık 5 yıldır mücadele ettiği hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Kastamonu Belediyesi personeli Gökhan Ozanoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Kahveciler Odası Başkanı Yazımcı güven tazeledi
Kastamonu Kahveciler Esnaf Odası 8. olağan genel kurulu Özlem Düğün Salonu’nda tek adaylı olarak gerçekleştirildi.
Belediye cami çıkışı kuş yemi dağıttı
Sokak hayvanları için yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Kastamonu Belediyesi, Cuma namazı çıkışında kuşyemi dağıttı, parklara ise kuş yuvaları yerleştirdi.